Nieuws

Nieuwsberichten met een plus

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Add ICT? Breng dan regelmatig een bezoek aan onze nieuwspagina! Hier leest u actueel ICT-nieuws, interessante berichten over ons bedrijf of handige tips of weetjes. Volg ons nu en blijf op de hoogte!

Nieuws

 • EHBO bij exit ISDN

  EHBO bij exit ISDN

  U heeft het misschien al wel gehoord of gelezen: ISDN stopt. Uiterlijk in september 2019 verdwijnen de aansluitingen voor ISDN1 en ISDN2 enkelvoudig, ISDN2 meervoudig en PSTN meervoudig. Heeft uw bedrijf nog een ISDN-aansluiting? Kom dan nu alvast in actie! 

 • Vijf tips voor een volle batterij

  Vijf tips voor een volle batterij

  Uw werkdag is nog maar half om, maar uw iPhone vindt ’t alweer mooi geweest: ‘Batterijniveau laag’ verschijnt in het schermpje. Met onze tips haalt uw batterij het einde van de werkdag wél. 

 • Mkb vaak slachtoffer cybercriminelen

  Mkb vaak slachtoffer cybercriminelen

  Eén op de vijf mkb’ers is naar eigen zeggen wel eens het slachtoffer geweest van cybercriminaliteit, blijkt uit onderzoek van het Lectoraat Cybersecurity in het mkb van de Haagse Hogeschool en MKB-Nederland. Malware (30 procent), ransomware (17 procent) en phishing (10 procent) zijn de meest voorkomende vormen van cybercrime waardoor mkb-ondernemers worden getroffen.

 • Handig en veilig: een wachtwoordmanager

  Handig en veilig: een wachtwoordmanager

  Hoeveel online accounts heeft u? Inclusief uw iTunes-account, e-mail, webshops en bijvoorbeeld uw bank? Het zijn er letterlijk tientallen. En allemaal vragen ze u om een wachtwoord. U beheert ze handig en veilig met een wachtwoordmanager.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief