Over Add ICT

De plus van Add ICT

Met ICT werkt uw organisatie efficiënter, effectiever én betrouwbaarder. Tegelijkertijd wilt u niet te veel omkijken hebben naar uw ICT. Bij Add ICT begrijpen we dat als geen ander. Wij hebben verstand van zaken en ontzorgen u volledig. Hierbij vermoeien wij u niet met overbodige details over bits en bytes, maar communiceren we in begrijpelijke taal waar u werkelijk iets aan heeft. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

Oplossingen op maat
addict voegt ICT toe aan uw organisatie. Dit doen we al bijna 25 jaar voor honderden bedrijven en organisaties in Zuidwest-Nederland. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden u oplossingen op maat, zoals oplossingen op het gebied van hardware, software, internetverbindingen, vaste telefonie en mobiele telefonie en clouddiensten. IT en telefonie lopen hierbij steeds meer in elkaar over, dus we bieden ook oplossingen waarbij deze zaken zijn geïntegreerd in één product of dienst.

Advies over innovaties
In de ICT worden innovaties steeds sneller ingevoerd en het aanbod lijkt dan ook soms oneindig. Hoe wordt u hier wijs uit? Het team van Add ICT bestaat uit deskundige en ervaren medewerkers die beschikken over de nodige diploma’s en certificaten. Zij hebben veel specialistische kennis en zijn op de hoogte van de meest moderne technieken en innovaties. Zij kunnen u adviseren in de mogelijkheden en kijken welke innovatieve oplossingen voor u geschikt zijn met betrekking tot ICT in Zeeland.

Volledig ontzorgen
Bij Add ICT leveren we de allerbeste producten en diensten. Helaas zijn storingen of mankementen aan uw apparatuur niet altijd te voorkomen – zelfs niet met preventief onderhoud. Heeft u een storing aan uw telefonie of IT, dan kunt u een beroep doen op onze supportafdeling. Wij zijn uw steun en toeverlaat en helpen u zo snel mogelijk aan een duurzame oplossing, zodat uw werkzaamheden zo min mogelijk stil komen te liggen. Heeft u ’s nachts of ’s weekends een storing aan uw IT of telefonie, dan kunt u 24 uur per dag rekenen op onze storingsdienst. In al ons contact streven we ernaar dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Dat werkt wel zo prettig.
 

Add ICT ontzorgt