Gebr. Weststrate - Optimaal bereikbaar dankzij vast-mobiel integratie

Gebr. Weststrate is al sinds 1929 actief in de landbouw. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste landbouw- mechanisatiebedrijven in Zeeland.

Het bedrijf levert, repareert en onderhoudt niet alleen landbouwmachines, maar ook heftrucks, veeg- en schrobmachines en grondverzetmachines.

Bereikbaar dankzij vast-mobiel integratie
Gebr. Weststrate heeft drie bedrijfslocaties. Daarom zijn internet en telefonie van groot belang voor de dagelijkse gang van zaken bij dit bedrijf. Add ICT zorgt er, dankzij slim IT-beheer én vast-mobiel integratie, voor dat het bedrijf optimaal bereikbaar is zijn. Dankzij onze Managed voice-dienstverlening in de cloud zijn de buitendienstmedewerkers, via de vast-mobiel integratie, altijd en overal bereikbaar via hun interne nummer. Ook kunnen ze via hun mobiele telefoon een gesprek doorverbinden naar kantoor. Door deze vast-mobiel integratie zijn de medewerkers van Gebr. Weststrate optimaal bereikbaar én flexibel.

IT-beheer
Add ICT heeft de drie locaties van Gebr. Westrate niet alleen via de telefoon, maar ook via internet aan elkaar gekoppeld. Dankzij de Managed internet-verbinding en het IT-beheer van Add ICT zijn alle locaties aan elkaar gekoppeld. In deze film ziet u hoe de vast-mobiel integratie en het IT-beheer van Add ICT de medewerkers van Gebr. Weststrate helpt om optimaal samen te werken.

Meer weten?
Managed internet en vast-mobiel integratie kan ook voor uw bedrijf de ideale oplossing zijn. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te vertellen over de mogelijkheden.