Volledige ontzorging door Add ICT

Support met een plus

Bij Add ICT leveren we A-merk producten en zorgen we voor een deskundige installatie en – indien gewenst – terugkerende onderhoudsbeurten. Helaas zijn storingen aan uw telefonie of IT helaas niet altijd te voorkomen. Heeft u een storing, neem dan direct contact op met onze supportafdeling. U kunt onze supportmedewerkers bellen, maar u kunt tijdens openingstijden ook bij ons binnenlopen. Hiervoor heeft u geen afspraak nodig! Uiteraard kunt u aan onze medewerkers ook al uw vragen stellen over de werking van een product of dienst.

24 uurs-storingsdienst

Add ICT beschikt over een storingsdienst die 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar is op telefoonnummer (0113) 579030. Heeft u ’s avonds, ’s nachts of ’s weekends een storing aan uw telefonie of IT, dan belt u onze dienstdoende storingsmedewerker. Zij verhelpen het probleem zo snel mogelijk. Hierbij respecteren wij wel de zondagrust: heeft u vragen of calamiteiten die tot maandagochtend kunnen wachten, dan verzoeken wij u deze tot dan te bewaren. Bedankt voor uw begrip!

Voor bestaande én nieuwe klanten

De helpdesk en storingsdienst van Add ICT is beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Voor de hulp van onze supportafdeling kunnen kosten in rekening worden gebracht – dit is afhankelijk van het contract dat u heeft afgesloten. Bij deze supportafdelingen werken ervaren medewerkers die u op een adequate wijze voorzien van hulp. Hierbij kunnen zij met u meekijken op uw computerscherm. Dit noemen we hulp op afstand. In al ons contact streven we ernaar dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Dat werkt wel zo prettig!

 

Wat u ook zoekt wij hebben de juiste oplossing voor uw bedrijf

 • Systeembeheer

  Systeembeheer

  Als u optimaal ontzorgd wilt zijn kiest u naast managed security voor de Add ICT Remote Monitoring en Management oplossing.

 • Installatieservice

  Installatieservice

  Als totaalleverancier op ICT gebied, willen wij graag uw partner zijn om dit mogelijk te maken.

 • Helpdesk

  Helpdesk

  Onze helpdesk is u niet alleen van dienst voor eenvoudige gebruikersvragen maar ook voor complexe storingen. 

 • Storingsdienst

  Storingsdienst

  Hoe goed zaken ook geregeld zijn, storingen zijn nu eenmaal onvermijdbaar.

 • Betrouwbaar
  KPN netwerk

 • Service, kwaliteit &
  persoonlijk aanpak

 • Deskundige adviseurs
  & 24/7 support

 • Op maat voor
  u gemaakt

Breng de plus in uw

Haal het maximale eruit met onze modules

Gratis adviesgesprek

Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op voor een persoonlijk advies

Breng de plus in uw IT

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid
addict in de praktijk

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid

Met zeventig medewerkers en vijfenvijftig wagens op de weg is transportbedrijf Wielemaker uit Middelburg sterk afhankelijk van een goede telefonische bereikbaarheid.

Weten wat Add ICT voor u kan beteken?

Onze adviseurs tonen u graag de mogelijkheden