Systeembeheer

Als u optimaal ontzorgd wilt zijn kiest u naast managed security voor de Add ICT Remote Monitoring en Management oplossing.

Hierbij worden uw server en workstations 24/7 bewaakt door onze monitor robots. Hiermee kunnen we veel problemen al signaleren en oplossen, voordat u er last van heeft. Is er dan toch een gebruikersvraag of probleem, dan kunnen we direct de gebruiker ondersteunen met hulp op afstand door het overnemen van zijn pc.

Managementoplossing

Nog een stap verder gaat het met onze managementoplossing. Hiermee worden uw server en werkstations, niet alleen gemonitord, maar ook op een gecontroleerde manier voorzien van alle laatste updates. Door deze methode zijn uw computersystemen optimaal beschikbaar, waardoor uw organisatie productiever is en uw gebruikers meer tevreden zijn. Een hoge beschikbaarheid van systemen, dat is de plus van Add ICT.

Meer weten over de systeembeheer oplossing van Add ICT?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wat u ook zoekt wij hebben de juiste oplossing voor uw bedrijf

• Installatieservice

Installatieservice

Als totaalleverancier op ICT gebied, willen wij graag uw partner zijn om dit mogelijk te maken.

• Helpdesk

Helpdesk

Onze helpdesk is u niet alleen van dienst voor eenvoudige gebruikersvragen maar ook voor complexe storingen.

• Storingsdienst

Storingsdienst

Hoe goed zaken ook geregeld zijn, storingen zijn nu eenmaal onvermijdbaar.

• Betrouwbaar
    KPN netwerk

• Service, kwaliteit &
    persoonlijk aanpak

• Deskundige adviseurs
    & 24/7 support

• Op maat voor
    u gemaakt

Gratis adviesgesprek

Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op voor een persoonlijk advies

Breng de plus in uw IT

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid
addict in de praktijk

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid

Met zeventig medewerkers en vijfenvijftig wagens op de weg is transportbedrijf Wielemaker uit Middelburg sterk afhankelijk van een goede telefonische bereikbaarheid.

Weten wat Add ICT voor u kan betekenen?

Onze adviseurs tonen u graag de mogelijkheden