De zakelijke telefonie van Add ICT

Zakelijke telefonie in Zeeland met een plus

Voor ondernemingen is een goede bereikbaarheid van levensbelang. U wilt altijd bereikbaar zijn, zodat u vragen van uw klanten en aanvragen van nieuwe klanten kunt beantwoorden. U wilt dus een telefoniesysteem dat betrouwbaar én gemakkelijk te gebruiken is. Add ICT is uw steun en toeverlaat voor advies, levering, onderhoud en reparatie van uw vaste en mobiele telefonie.

Hightech systemen voor vaste telefonie
Van systemen waarmee u kunt bellen via internet tot vaste telefoonlijnen waarin mobiele telefoons zijn geïntegreerd: Add ICT levert en installeert uiteenlopende hightech systemen van topmerken als Gigaset, Yealink, DrayTek, Unify en Aastra. Het is hierbij ook mogelijk uw telefonie aan te sluiten op een telefooncentrale of te voorzien van functionaliteiten als Add ICT Voice Connect en Add ICT Voice Select.

Altijd bereikbaar met Add ICT Mobiel

Met de mobiele telefonie van Add ICT kunt u bellen wanneer u wilt. Add ICT beschikt over eigen abonnementen met onze dienst Add ICT Mobiel. Hierbij kiest u voor telefoons en smartphones van merken als Apple, Huawei, Samsung, Nokia en HTC. Onze mobiele telefonie verloopt via het betrouwbare netwerk van KPN. En is uw telefoon kapot of beschadigd, dan repareren wij deze voor u. U heeft hier geen omkijken naar.

 • Betrouwbaar
  KPN netwerk

 • Service, kwaliteit &
  persoonlijk aanpak

 • Deskundige adviseurs
  & 24/7 support

 • Op maat voor
  u gemaakt

Gratis adviesgesprek

Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op voor een persoonlijk advies

Breng de plus in uw IT

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid
addict in de praktijk

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid

Met zeventig medewerkers en vijfenvijftig wagens op de weg is transportbedrijf Wielemaker uit Middelburg sterk afhankelijk van een goede telefonische bereikbaarheid.

Weten wat Add ICT voor u kan betekenen?

Onze adviseurs tonen u graag de mogelijkheden