KPN mobiel

Uw mobiel abonnement via uw lokale KPN Business Partner. 

U bent al jaren trouwe klant van KPN, erg tevreden met het netwerk en de factuur ziet er elke maand weer goed uit. Toch mist er wat. Wij zijn KPN Goud-Partner en helpen u met het afstemmen van uw KPN abonnementen. Buitenlandbundels, een groep-sim voor internetten op een laptop of tablet en natuurlijk doen wij de simkaartwissels.

Is dit allemaal gratis?

Ja, geen addertjes onder het gras. Omdat u ons hebt gekozen als partner tussen KPN en uw bedrijf doen wij dit graag voor u. Minder vergoeding via een partner? Deze gedachte kunnen wij begrijpen toch is er maar één juist antwoord: Via een partner van KPN ontvangt u exact hetzelfde bedrag als wanneer u rechtstreeks zaken doet.

Dus de keuze is snel gemaakt? Nee! Wij nemen de tijd om juist in het voortraject de opties naast elkaar te leggen. Wij vragen uw KPN-factuur en aan de hand van uw verbruik maken wij een overzicht waar alles inzichtelijk wordt gemaakt.

Onze service gaat verder

Wanneer er een akkoord is gekomen en de KPN abonnementen worden verlengd stopt onze service niet. U hebt de mogelijkheid om elke maand uw factuur door ons na te laten kijken om zo hoge rekeningen te voorkomen. 

Meer informatie over KPN mobiel?

Neem voor meer informatie over KPN Zakelijk Mobiel in Zeeland vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Wat u ook zoekt wij hebben de juiste oplossing voor uw bedrijf

 • Betrouwbaar
  KPN netwerk

 • Service, kwaliteit &
  persoonlijk aanpak

 • Deskundige adviseurs
  & 24/7 support

 • Op maat voor
  u gemaakt

Gratis adviesgesprek

Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op voor een persoonlijk advies

Breng de plus in uw IT

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid
addict in de praktijk

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid

Met zeventig medewerkers en vijfenvijftig wagens op de weg is transportbedrijf Wielemaker uit Middelburg sterk afhankelijk van een goede telefonische bereikbaarheid.

Weten wat Add ICT voor u kan betekenen?

Onze adviseurs tonen u graag de mogelijkheden