Vast-mobiel integratie

Integratie vast en mobiel.

Optimale bereikbaarheid en flexibiliteit zijn kernwoorden die dan naar voren komen. Add ICT bekijkt graag samen met u de mogelijkheden van vast-mobiel integratie (Add ICT Managed Mobile) binnen uw organisatie voor het optimaliseren van uw zakelijke telefonie in zeeland.

Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. Momenteel zijn deze oplossingen voornamelijk doormiddel van een simpele doorschakeling en daar stopt het. Onze dienst Add ICT Managed Mobile behoort tot een volledige vast-mobiel integratie voor o.a. Zeeland. Add ICT Managed Mobile overschrijdt absolute grenzen op het gebied van vast-mobiel integratie door hosted voip en mobiele telefonie met elkaar te verenigen.

Geen onderhoud en geen investering in een centrale

Een belangrijk voordeel van Add ICT Managed Mobile is dat u niet hoeft te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale. Zowel uw vaste als mobiele telefonie wordt in de cloud gekoppeld en altijd voorzien van de nieuwste mogelijkheden. Geen onderhoud, geen investering in een centrale en dus ook geen onderhoud of storingskosten! Wilt u meer weten over onze dienst Add ICT Managed Mobile? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Financieel voordeel met integratie vaste en mobiele zakelijke telefonie

Naast functionele voordelen biedt vast-mobiel integratie u ook financieel voordeel. Door de integratie vervallen de kosten tussen uw vaste- en mobiele telefonie. Hierbij ontvangt u slechts één factuur wat u een mooi overzicht geeft en wel zo handig is voor de administratie.

Uw voordeel

 • Alle Managed Voice functies op uw mobiel
 • Bellen van en naar verkorte kiesnummers
 • Onderling gratis bellen
 • 2 mobiele en een vast nummer nummer op 1 simkaart

Uitbreidingsbundel / Enkele plussen

Lees hier alles omtrent Add ICT Manged Mobile. Bekijk de uitbreidingsbudels en lees meer over de pluspunten. Wilt u graag meer informatie over deze dienst of heeft u een vraag over neem dan vrijblijvend contact op.

Wat u ook zoekt wij hebben de juiste oplossing voor uw bedrijf

 • Betrouwbaar
  KPN netwerk

 • Service, kwaliteit &
  persoonlijk aanpak

 • Deskundige adviseurs
  & 24/7 support

 • Op maat voor
  u gemaakt

Gratis adviesgesprek

Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op voor een persoonlijk advies

Breng de plus in uw IT

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid
addict in de praktijk

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid

Met zeventig medewerkers en vijfenvijftig wagens op de weg is transportbedrijf Wielemaker uit Middelburg sterk afhankelijk van een goede telefonische bereikbaarheid.

Weten wat Add ICT voor u kan betekenen?

Onze adviseurs tonen u graag de mogelijkheden