Unify telefooncentrales

Aanpassingen en onderhoud. 

Heeft u nog een Unify (tot voorheen Siemens) telefooncentrale en wilt u hier aanpassingen voor of onderhoud. De gecertificeerde monteurs van Add ICT staan voor u klaar. Heeft u nog een Unify (tot voorheen Siemens) telefooncentrale en wilt u hier aanpassingen voor of onderhoud. De gecertificeerde monteurs van Add ICT staan voor u klaar.Zowel een centrale voorzien van de nieuwste updates, uitbreiding of aanpassen van de  programmering is geen probleem. Daarnaast berekenen wij graag vrijblijvend of de optie Voice Connect of Managed Voice bellen geen toegevoegde waarde voor u kan hebben. Kortom Add ICT ontzorgt!

Nieuwe traditionele telefooncentrale

Heeft u een nieuwe telefooncentrale nodig en wilt u nog niet in de cloud gaan bellen. Ook dan kunt u terecht bij Add ICT voor een nieuwe traditionele telefooncentrale. Afhankelijk van de situatie zal er worden gekeken welke telefooncentrale het beste bij u past.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een traditionele unify telefooncentrale?

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur ons een e-mail via telecom@addict.nl of bel ons 0113-579030. Voor zowel een unify telefooncentrale als voor een voip telefooncentrale bent u bij Add ICT aan het juiste adres.

Wat u ook zoekt wij hebben de juiste oplossing voor uw bedrijf

 • Betrouwbaar
  KPN netwerk

 • Service, kwaliteit &
  persoonlijk aanpak

 • Deskundige adviseurs
  & 24/7 support

 • Op maat voor
  u gemaakt

Gratis adviesgesprek

Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op voor een persoonlijk advies

Breng de plus in uw IT

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid
addict in de praktijk

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid

Met zeventig medewerkers en vijfenvijftig wagens op de weg is transportbedrijf Wielemaker uit Middelburg sterk afhankelijk van een goede telefonische bereikbaarheid.

Weten wat Add ICT voor u kan betekenen?

Onze adviseurs tonen u graag de mogelijkheden