Add ICT voice connect

VOIP bellen met uw eigen telefooncentrale. 

Add ICT Voice Connect is een oplossing waarbij uw zakelijke telefonie nog niet in de cloud zit, maar u wel gaat bellen via internet (IP). Uw huidige telefooncentrale wordt dan voorzien van een box welke traditionele lijnen omzet naar IP en andersom. Mocht uw centrale al geschikt zijn voor bellen via internet, dan kan dit ook rechtstreeks op uw centrale worden aangesloten. 

Besparing telecommunicatiekosten

Add ICT Voice Connect is de intelligente SIP-trunk oplossing. Veel ondernemers denken pas aan de mogelijkheden voor besparing van hun telecommunicatiekosten op het moment dat zij moeten investeren in een nieuwe telefooncentrale. U kunt met Add ICT Voice Connect al starten met het verlagen van uw telecommunicatiekosten als uw huidige centrale nog niet is afgeschreven middels Voip bellen. Add ICT Voice Connect is de SIP-trunk oplossing van Add ICT die uw telefooncentrale koppelt aan het communicatieplatform in de cloud. Dit gebeurt met behoud van alle functies waaraan u gewend bent. Hierdoor verandert er voor u verder niets. Of toch wel? Uw telefoonrekening valt zeker lager uit.

Meer weten over Add ICT Voice Connect? 

Neem dan contact met ons op via 0113-579030 of telecom@addict.nl

Wat u ook zoekt wij hebben de juiste oplossing voor uw bedrijf

 • Betrouwbaar
  KPN netwerk

 • Service, kwaliteit &
  persoonlijk aanpak

 • Deskundige adviseurs
  & 24/7 support

 • Op maat voor
  u gemaakt

Gratis adviesgesprek

Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op voor een persoonlijk advies

Breng de plus in uw IT

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid
addict in de praktijk

Transportbedrijf Wielemaker goed op weg met optimale bereikbaarheid

Met zeventig medewerkers en vijfenvijftig wagens op de weg is transportbedrijf Wielemaker uit Middelburg sterk afhankelijk van een goede telefonische bereikbaarheid.

Weten wat Add ICT voor u kan betekenen?

Onze adviseurs tonen u graag de mogelijkheden